Okategoriserade

THE END

Jag vet, en så himla dramatisk rubrik. Jag kommit till en punkt i livet då jag värdesätter så himla mycket, och vill hinna med, göra bra, vara duktig. Jag har bloggat sedan 2008, det är nästan 10 år nu. Varje dag, tänkt och stressat över vad som är kul, fint och innehållsrikt. Det har varit helt fantastiskt kul, och bloggen har gett mig så himla mycket när det kommer till karriär, vänner och kreativitet. Jag balanserar ett heltidsjobb, podden och andra frilansuppdrag samtidigt som en ska hinna träffa vänner, dejta sin pojkvän och ha en perfekt hudvårdsrutin. Ni fattar ju, det funkar inte riktigt längre. Jag säger inte att jag aldrig kommer blogga igen, för det vill jag göra! Men just nu så finns det inte mer tid, och jag har alldeles för många vänner och bekanta som blir utbrända. Jag vill inte hamna där, så nu tar jag ett tag om mig själv och är lite snäll. Jag behöver inte stressa, tänka, få dåligt samvete.

Ni är så många här som skickar DM’s, kommenterar och följer – jag är så glad det! Därför har jag väl inte slutat blogga tidigare, just för att jag vill pleasa och underhålla. Jag hoppas det är lika kul att följa mig på Instagram och lyssna på Add to bag så länge – så ser vi förhoppningsvis i något nytt skrivformat framöver.

3 svar till “THE END

  1. Jannike skriver:

    Såklart tråkigt att du behövt komma till den punkten, men det är också ett så otroligt klokt beslut! Ta hand om dig så ses vi på Instagram istället. ❤️

  2. Anonym skriver:

    Lyssna på dig själv, klokt och viktigt att du gör det som känns bäst!!

  3. Caisa skriver:

    Som tur är så har vi ju fortfarande dig på instagram ♥♥♥ Älskar alla dina instastories du gör också! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.