Make Up

ADD TO BAG #18 Höstbeauty ft. Gustav Broström

Foto: Rebecka Rynefelt

Add to bag är tillbaka! Nu poddar vi hos Daisy Grace och det känns så kul! Vi har redan smygstartat med allt egentligen. Men här kommer avsnitt 18 med stor hudvårdsbonzana. Vi gästas av beauty-guru Gustav Broström! Lyssna nedan eller i din podcaster app! Ni får jättegärna ge oss bra betyg på iTunes, prenumerera om igen och skriva någon gullig recension. Då skulle vi bli så glada!

 

7 svar till “ADD TO BAG #18 Höstbeauty ft. Gustav Broström

 1. . skriver:

  ÄLSKAR er podd!!!! Lyssnade just på ”Paris”. Amen.

 2. Robine skriver:

  Åh vart är Paris playlisten? Måste lyssna ☕️🥐🥖

 3. L skriver:

  Har du slutat blogga? :(((( hoppas inte
  En fråga till! Vad har du och Fanny för filter på era senaste instagram bilder från Pariiiii? Ser lite vintage/retro ut if u know what I mean.
  Men du vill inte stressa ang bloggy, hoppas allt är bra!!!

  1. Viola skriver:

   Hej! Ja tyvärr hinner jag inte bloggen just nu. Vi använder oss av VSCO-cam och oftast A-filtrerna! Jag har köpt till alla filter för typ 250 kr, och använder jättemycket! Kram

 4. Sofia skriver:

  Ä L S K A D E avsnittet, så fantastiskt bra! Enda feedbacken som jag har tänkt mycket på, både vad gäller det här avsnittet och i er pod allmänhet, är att det hade varit fantastiskt med en lista på era tips från varje avsnitt. Exempelvis skulle ni kunna ha en sådan lista som publiceras i era respektive bloggar eller i avsnittsinformationen för varje avsnitt (som The Routine har, apropå Gustav Broström). Det är väldigt skönt att kunna lyssna på ett podavsnitt i lugn och ro och därefter kunna kolla in listan, istället för att behöva hetsanteckna ner produkter och dylikt under tiden man lyssnar, speciellt om man lyssnar när man exempelvis lagar mat. Vore guld!

  1. Viola skriver:

   Hej!! Superbra feedback! Tanken är att vi ska finnas med hos TheRoutine/Daisygrace.se där man ska kunna ”shop the pod” så allt vi pratar om kommer finnas länkat! det är bara en process just nu hehe. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.