Allmänt

Finally a home

An upcoming polaroid story for a website. Stay tuned f0r more. 

Den här helgen har jag varit så jävla lycklig och stressad. Lyckan medfördes av middag och cava med Fanny, följt av öl med Sofia (!) som annars bor i Berlin. Fan vad jag saknar Sofia, och blir påmind om det varje gång vi ses. Hon flyttade till London direkt efter gymnasiet och har liksom varit på resande fot sedan dess. Hon är en av mina klokaste vänner. Jag hade mina favoritboots från Nelly och nya byxor från Zalando/Topshop. Gått på bio och fått en lägenhet!!!!!! Förstahandskontrakt via bostadsförmedlingen. Har inte vågat säga något högt för det känns för bra för att vara sant efter 5 år på rymmen i olika andrahandslägenheter. Jag kommer få ha ett eget hem, som är mitt, där jag kan köpa egna möbler, och bestämma hur det ska se ut, inte behöva gömma mig för grannar, inte flytta ut 3 månader senare, får ha mitt namn på dörren. Jag kommer få bo där. I januari flyttar vi in.

6 svar till “Finally a home

 1. Elin k Jonsson skriver:

  Hur har du redigerat bilderna? Älskar det!

  1. Viola skriver:

   De är tagna med polaroidkamera, så helt oredigerade! 😀

 2. Jannike skriver:

  Bästa sockbootsen, sååå sköna! Och stort grattis till lägga!

  1. Viola skriver:

   Eller hur!!!! TACK

 3. Daniella skriver:

  Kul och grattis!!! Var?

  1. Viola skriver:

   TACK! I hägersten/midsommarkransen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.