Okategoriserade

Swiss Clinic Face Dry Mask

I samarbete med Swiss Clinic


Ni vet väl vid det här laget att jag älskar ansiktsmasker och allt som har med beauty att göra. Om inte så kanske ni förstår det strax. Jag har nämligen testat en helt ny grej på marknaden, Face Perfecting Dry Mask från Swiss Clinic!

Till skillnad från vanliga sheet masks är denna alltså torr, och går att använda tre gånger per mask. Alltså får en tre masker för priset av en. Mycket bra ju. Det som också är bra är de små öglorna för öronen som gör att masken sitter som en smäck på ansiktet, alltså kan jag göra väldigt mycket annat under tiden.

 

 

15 minuter per gång är det som krävs för att masken ska verka. Jag har testat masken på kvällen likväl som på morgonen då det blir ett naturligt steg i min hudvårdsrutin, och funkar som en primer innan sminket. Huden efter blir lätt återfuktad utan kladd och får fin lyster. Fördelen med att inte skölja bort masken efter användning är ju att alla aktiva ingredienser göttar sig kvar på huden.

För att få bästa möjliga resultat har jag:

Grundat med rengöring noga, och sett till att huden är torr

Satt på masken med den aktiva ljusrosa sidan mot huden

Masserat igång masken så att ingredienserna frigjorts

Burit den i 15 min och säkert påbörjat valfritt Gossip Girl avsnitt

Tagit av masken, vikit ihop och lagt ner den i förpackningen igen. Som sagt, 3 gånger går masken att använda.

Glowat 

Jag som lätt blir röd och får trött hy av att sitta mycket framför datorn och jobba sena kvällar känner verkligen en uppiggande effekt, och framförallt utan kladdet. Masken passar även alla hudtyper och åldrar! För bästa resultat så rekommenderar Swiss Clinic att använda Face Dry Mask 9 dagar på raken. Jag har testat 3 dagar och märkte skillnad direkt.

Eftersom jag vet att ni är lika intresserade av hudvård som jag har jag ordnat lite rabatt till er om ni vill testa Face Dry Mask! Ange VIOLA15 i kassan för 15% rabatt på Face Dry Mask, som du hittar HÄR. 

 


I samarbete med Swiss Clinic

3 svar till “Swiss Clinic Face Dry Mask

  1. sanna skriver:

    wow, låter så gött! kan du inte skriva ett inlägg om bara masker? letar efter en najs glow-mask och din hy ser alltid så glowig och fin ut.

    1. Viola skriver:

      Hej! Jo självfallet! Kan rekommendera denna för glow om man använder dag efter dag ett tag – och speciellt på morgonen! 😀 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.