outfits

Hydration situation

Foto: Alma Vesterlund / Studio Emma Svensson

Jag är tillbaka efter en riktig röjhelg i Göteborg, och dränkte mig i ansiktsmasker igår för all fukt jag tappat dessa tre dagar. Tusen tack ni som kom och lyssnade på mig och Fanny, vi båda var jättenervösa och jag kommer knappt ihåg vad vi pratade om i podden? Det ska bli kul att lyssna om igen, avsnittet släpps på onsdag!

Kavaj H&M, T-shirt & Other Stories, kjol Ganni, väska Baum und Pfergarten, solglasögon Céline, skor Converse.

4 svar till “Hydration situation

 1. Jannike skriver:

  Vilken jäkla drömoutfit!

  1. Viola skriver:

   Tack!!

 2. Frida G Svensson skriver:

  så glad att jag har hittat din blogg för den är everything!

  1. Viola skriver:

   Vad glad jag blir! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.