Allmänt

Add to bag på Way out west!

Herregud vad jag och Fanny smidit planer den sista tiden. Allt för säsong 2 av Add to bag! Ni kommer inte bli besvikna det vill jag lova.

Vi kommer kickstarta säsong två med en livepodd (!) på Way out west i samarbete med Halebop och Acast i Halebopstudion på festivalområdet. Är ni på WOW måste ni ju självfallet komma förbi och lyssna på oss. Annars blir det ju jättepinsamt om jag och Fanny sitter där själva, hehe.

Vi kommer snacka vad vi gjort under sommaren, festivalstil, festivalminnen trendspana och snacka musik såklart. Vi återkommer närmare med tid men om du inte kan vänta ända till WOW så kan du ju lyssna på hela första säsongen HÄR.

Första avsnittet, alltså livepodden, släpper vi på Acast och iTunes 16/8!

5 svar till “Add to bag på Way out west!

 1. Lina skriver:

  De här är great stuff alltså

 2. Lisa skriver:

  Hej! Om två veckor sticker jag iväg till Nicaragua och är borta fram till jul! Jag ska plugga i Leon men kommer också dra en sväng till Costa Rica och Mexiko! Ska resa med en ryggsäck just eftersom att jag kommer flänga runt mer i slutet men ack och ve vilken packningspanik jag har!!! Då jag ska vara på samma ställe rätt länge och faktiskt gå i skolan så vill jag ju ha med mig fina kläder och lite variation på väskor och skor samtidigt som jag också vet att det blir tungt att bära i slutänden.. hur mycket kläder, olika skor och olika väskor tog du med på din resa? Skulle du kanske kunna göra ett liten inlägg om den ultimata packningen inför en lite längre resa och vad man bör tänka på?

  Om inte annat skulle jag uppskatta SÅÅÅÅ mycket om jag kunde få svar här bara 🙂

  Kram och tack för en fantastisk blogg med så mycket inspo!

  1. Viola skriver:

   Hej Lisa! Fy FAaAn vad avis jag är, fett kul!!!!! Jobbar lite på en guide som har tagit snart ett halvår, hehe, men ska iallafall försöka få ihop något! kram

 3. Sandra skriver:

  Heej! kan inte du & fanny ge oss lite festival inspo innan way out west?!? hehe x) behöer lite inspo! Tack på förhand! 🙂

  1. Viola skriver:

   Hej Sandra! Jo jag ska se vad som finns med! Pinteresta loss annars vetja! kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.