Podcast

ADD TO BAG #10 Klubbkids i sommarnatten ft. Michaela Hamilton

Säsongsavslutning! Vi har poddat en säsong nu, och i sista avsnittet nedan pratar vi om klubb, fest och stil. Även hur du tar dig in på klubbar utan lista, raggar upp en sommarflört som vår riviga gäst Michaela Hamilton kan precis allt om. Lyssna! Och tack för att ni har lyssnat på Add to Bag! Ses i höst för säsong 2!

5 svar till “ADD TO BAG #10 Klubbkids i sommarnatten ft. Michaela Hamilton

 1. Sandra Leone skriver:

  Behöver säsong 2 nu <3

  1. Viola skriver:

   <3<3

 2. Anonym skriver:

  Hejjjj Viola!
  Älskar din stil! Du hade på dig en jättefin topp/klänning igår söndag, den var liksom duperduper snygg! Vart har du hittat den? Du hade en vit skjorta över och den gick att se på din instastory!!! Dog lite 😍😍😍

  1. Viola skriver:

   HEJ! Det är ett nattlinne från Calvin Klein Underwear! 😀 <3

 3. Ida skriver:

  Längtis efter nästa säsong!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.