Inspiration

Saved from Instagram

Hur mycket älskar jag Instagrams spara-funktion? Oändligt. Kolla här vad jag drömmer om!

Gulblommig drömmig klänning från Monki, extra fin med rosévin till ju? • Orangea snakepumps från Acne, men också små tatueringar på fötterna, hur fint? Aldrig gillat det innan men den här bilden får mig att tänka om. •  Mintgrön glansig baddräkt • Rodarte SS17 • Orange baddräkt, min stora jakt just nu! Hittade en perfekt från Topshop som är helt slutsåld. The cut! Det här blir min frisyr i höst.

4 svar till “Saved from Instagram

  1. Viola skriver:

   Så fin!! Men skulle nog vilja ha en lite starkare orange! Puss på dig <3

 1. Ebba skriver:

  Woaaah Acne pumpsen!!! Såg dem alltså på the outnet typ sekunder efter jag läst ditt inlägg. rätt schyst pris ändå med tanke på omständigheterna. hoppas du inte har små fötter:
  https://www.theoutnet.com/en-SE/Shop/Product/Acne-Studios/Snake-print-leather-pumps/938140

  Du är min stilförebild. PUSS

  1. Viola skriver:

   omg!!! Jag har 37 :'(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.