Allmänt

Rehabhelg

.1. Har rehabat på landet i helgen. Ibland behövs sånt. Vaknade upp efter 11h bland linnelakan kors och tvärs med en gosig hund i sängen. 2. Plockade rabarber från trädgården och gjorde paj. 3. Att promenera vid vattnet, sitta på bryggan och rensa huvudet. 4. Basta med mamma och skåla i cava för mors dag och att vi har det så bra. 5. Ändå gött att komma hem och pussa på min karl. Pekade hjärtat mot honom såklart, men vet inte om han fattade. 6. Min bästa sommaroutfit ändå, den här prickiga skapelsen har fått hänga med länge nu efter att jag hittade den på Judits second hand. 7. Måndag igen, ny vecka och jag matchar min outfit med take away.

6 svar till “Rehabhelg

 1. Lova skriver:

  Fint nagellack på sista bilden! Vilket är det?

  1. Viola skriver:

   Ja det är mitt favoritlack för tillfället! Från H&M och heter ”Calabaza”. kram!

 2. E skriver:

  Så fina smycken! Vart är halsbanden ifrån?

  1. Viola skriver:

   Tack! Det lilla med rund platta är från Jane Koning och det med stor rund platta är second hand <3

 3. Emelie S skriver:

  Hej! Tycker verkligen om ditt läppstift. Vart kommer det ifrån? + Vilket namn har det?

  1. Viola skriver:

   Tack!! Det är mitt favvo. Från & Other stories och heter Burdet Orange! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.