Inspiration

Be a slut wear pink and red do whatever you want

Pink red 123

Kommer ihåg för x antal år sedan att jag fick någon oönskad julklapp av släkten i form av en ”modebok”. Typ stilbok, outfitbok, klädregelsbok. Vet inte om det finns något annat jag kan misstycka samman med lika mycket. Att kunna klä sig fritt hur en vill är det absolut viktigaste enligt mig, och jag vill inte se mode med regler. Inspirera hellre, men bestäm aldrig vad jag får ha på mig och inte. Ung och naiv läste jag väl ändå ett helt kapitel om varför man absolut under inga omständigheter INTE fick ha rött och rosa på sig samtidigt. Det blev en utomjordisk clash som beskrevs värre än ett tredje världskrig.

Tack och lov att det inte var något jag tog till mig, för idag glider mina tankar och pengar åt allt som är rött och rosa, gärna ihop.

Bilder från min Pinterest.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.