Make Up

What to bring / Beauty

img_2302

Apoliva ansiktsservetter, Caudalie Beauty Elixir facial mist, Vichy solkräm SPF 50, RMS beauty Lip2Cheek, Dermalogica special cleansing gel, Dermalogica After sun repair, Dermalogica Solar defense booster som jag blandar ut med Skin smoothing cream, L:A bruket Perfume oil ”Hinoki”, Klädtvättstvål, en sjal för huvudet och en bra bok!

Att leva i en ryggsäck de närmsta 2 månaderna betyder att jag måste vara så kräsen som möjligt med vad jag tar med. Alla tips jag har fått har haft punkten ”Ta med mindre än vad du tror att du behöver, för du behöver det inte”. Men eftersom jag är linsbärare och otroligt mån om min hy i rikligt soliga länder prioriterar jag extra många tuber med SPF50 och dylikt. Jag tar inte med något smink. Eller jo, en liten burk från RMS beauty jag köpte som heter lip2cheek. Den är helt naturlig och gjord på kokosolja, som en slags krämrouge en kan bära både på läppar och kinder. En sån produkt som inte gör något om du glömmer tvätta bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.