Allmänt

Skor av gångna år och kragar med whiskeystänk

img_1879 img_1883 img_1885  img_1890Processed with VSCO with c1 preset

När jag var yngre var mitt största intresse Vintage. Allt som bar på en historia, andades 20- eller 70-tal och glittrade ville jag äga. Jag kunde spendera timmar på i att rota igenom gamla lådor i vintagebutiker, gå på vintagemässor och svettades igenom 40-talsblusar som inte andades ett dugg. Sen flyttade jag hemifrån, stod inte riktigt ut med doften av gamla kläder och gjorde mig av med många gamla favoriter. Igår gav jag mig ut på loppisjakt i Vasastan. Längs med Upplandsgatan slank jag in och ut i butiker, dammade av vackra bestick och fyndade blommiga mormorstallrikar till sommarstugan. Smekte skira blusar på Old Touch och log åt gamla lappar i nacken på fluffiga klänningar. Någonstans där väcktes det vilande intresse jag alltid haft för gamla saker, och jag insåg att en viss kärlek aldrig rostar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.