Allmänt

Beauty must haves

make_up

Ovan ser ni sånt jag brukar använda varje dag i mitt ansikte.

6 svar till “Beauty must haves

 1. Christina skriver:

  Vart är ditt rouge och din ögonskugga ifrån? 🙂

  1. Viola skriver:

   Hej! Ögonskuggan har jag köpt på boots i London, köper alltid med mig typ 4 st när jag eller någon kompis är där och kan ta med hem! Den heter walnut pearl. Finns liknande på & other stories! På bild visas ingen rouge, utan en contour-skugga som är från H&M. Använder nån halvdålig rouge från The Body Shop.

   kram!

 2. Anonym skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg om parfymer? Vilken är din favorit? Har du en doftgarderob? Vilka parfymer rekommenderar du?

  1. Viola skriver:

   Hej! Jag har verkligen SÅ dålig koll på parfymer! Varvar för det mesta Byredo och Agonist 🙂

   Kram

 3. Em skriver:

  Ok tack!! Vilka är dina favoriter från dem?

  1. Viola skriver:

   Jag använder Mojave Ghost från Byredo, och Floralust från Agonist 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.