Inspiration

Drömmar om bättre dagar

burgundy

Idag har jag en riktig fuldag. Allt är fel, jag är skitful i håret, fick inte in linserna imorse, ja ni fattar. Så därför ser ni här lite sånt jag drömmer om idag. Snyggare och lyxigare dagar. Bilder från min pinterest.

5 svar till “Drömmar om bättre dagar

 1. Jeanette skriver:

  Ja jag drömmer om den där mörkröda kappan! Men den är fisken helt omöjlig att hitta nånstans

  1. Viola skriver:

   Jaaa sååå snyyyygg. Säkert jättedyr också. Inväntar Zaras varianter tänker jag. Kram!

 2. Anonym skriver:

  Hej Viola 🙂 skulle du kunna ge lite tips på vad man kan göra under två dagar i Sthlm? Som en guide, på något bra frukostställe, lunchställe osv

  Kram

  1. Viola skriver:

   Hej!! Ja klart jag kan det, vilken bra idé! Coming up! kram

 3. Anonym skriver:

  Här kommer fler önskemål! Kan inte du tipsa om snygga vinterjackor… Tycker det är ett evigt problem. Finns det överhuvudtaget snygga dunjackor? Vad kommer du ha på dig när det blir kallt? Tacksam om du kunde guida lite, du är min stil-ikon! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.