Allmänt

Stanna tiden

BW

Jag är ung. Jag är kär och längtar efter han som forfarande gör mig pirrig och nervös, trots att vi känt varandra ett år nu. Han som jag vill resa jorden runt med och som kramar om mig när jag gråter fast jag inte vill. Jag oroar mig mycket. För mycket. Saker och känslor jag inte kan påverka, som endast gör mig sömnlös om varma sommarnätter då till och med bara lakan blir för varmt trots att det regnar utomhus. Jag öppnar fönstret och minns en doft. Det är en blandning av nyklippt gräs och citronsaft. Jag skriver en rad i en dagbok, kanske röker en cigarett, borstar mitt hår. Nu räknar jag ner tiden, tills då jag öppnar fönstret och inte känner doften av sommarregnet, inte ser samma glada, salongsberusade kompisgäng påväg till Trädgården med händer knutna om flaskor med musik från telefoner som stämningshöjare. Jag ser alltid framåt. Oroar mig i onödan. Snart är det över. Snart kommer hösten.

2 svar till “Stanna tiden

  1. amanda skriver:

    Så glad att jag hittat din blogg, du är ju cirka den snyggaste och coolaste människan jag skådat, OCH så bra med ord. Puss!

    1. Viola skriver:

      Men åååh vad fint, tack för att du läser! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.