Allmänt

Oh Diane.

striped

Tröja från Frame, jeans från Levi’s.

Jag har linsförbud i en vecka pga använder skiten ur dem, så nu går jag runt såhär ett tag. Jag hatar dem, de är i vägen. Men jag gör allt för att porträttera en ung Diane Keaton. 

3 svar till “Oh Diane.

 1. Stella Areschoug skriver:

  Hej igen, var kul att du svarade på den tidigare kommentaren!! Det ledde till att jag småstalkade dig lite och såg att du jobbar på Patriksson Communication;)) Kollade er hemsida och såg att ni sökte praktikanter till sommaren, hur funkar det? Sökdatumet är ju sen länge passerat och själv har jag redan planer på att praktisera i Paris under denna sommarn, men jag skulle så gärna praktisera hos er om möjlighet gavs. Börjar andra ring på gymnasiet till hösten och skulle MER än gärna praktisera hos er under lov etc. för mer kunskap om branschen. Finns det möjlighet till det och vem kan man kontakta då?

  Kram Stella

  1. Viola skriver:

   Hej!! Det stämmer att jag jobbar där! Inför sommaren är praktik satt, men du kan alltid maila [email protected]. Vi brukar önska att praktikperioden är heltid i minst tre månader, så du kanske ska satsa på att söka när du gått ut gymnasiet? Alt nästa sommar. 🙂 Kram

 2. Lisa skriver:

  Men hallå det är SÅ snyggt ju!!!! Mer glasögon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.