Make Up

GUIDE: Smink

Ni är ju en del som undrar om mina sminkrutiner! Jaså ni. Ja men här kommer väl en liten recap då!

FACE_MASKBasen är ju viktigast. Bra hy äger. Tänk som en målning, du vill väl ha en ren canvas? Jag har en väldig tur när det kommer till bra hy (thnx mum) men tänker ändå en hel del på vad jag äter, sånt syns utifrån. Ät avokado och nötter, drick vatten etc. Sen är jag inget helgon, tar ju alltid en cigg och ett glas vin för mycket för hyns bästa. MEN jag har väldigt ofta ansiktsmask! Iallafall 3 gånger i veckan. Antingen på morgonen eller kvällen. Jag använder mig inte av någon speciell, men gärna en mud mask. Brukar även scrubba med denna från Luxsit innan.

BAS

Återfuktning obviously. Använder denna från Aesop! Sen har jag concealer under ögonen och lite vid näsvingarna. Eftersom jag har fått lite fräknar vill jag inte täcka dem, och struntar därför i foundation.

bryn

Brynen borstar jag till och fyller i med skugga + pensel där det saknas lite hår. Buskigt är bäst!

skugga

På ögonen brukar jag ha en eller två bronsiga skuggor. Kruxet här är väl att en måste BLENDA! Dvs skugga och forma rätt länge. Jobba in den, borsta borsta borsta. Använd dig av en rundad pensel. Denna från MAC är bäst i världen.

gon

Sveper på rouge om kinderna, böjer fransar och kör mascara. Finito!

Mina heliga sminkregler:

Köp bra penslar och ta hand om dem. Tvätta noga iallafall 1-2 gånger i veckan med schampo på hårpenslar, och diskmedel på syntet.

Använd inte för mycket bas så som foundation och puder. Det blir onaturligt och kakigt.

Investera i bra hudvård, håll dina rutiner, strunta aldrig i att ta bort smink. Skin first, make up second.

Sminka dig för dig själv, ingen annan!!!!!

7 svar till “GUIDE: Smink

 1. !!! skriver:

  DU ÄR DEN VACKRASTE KVINNAN

  1. Viola skriver:

   NÄMEN <3<3<3<3<3

 2. Amanda skriver:

  Vad är det för fint rosa nagellack?!

  1. Viola skriver:

   Det är ett ljusrosa från Depend! Skynda fynda!

 3. Marthe skriver:

  Hvilken concealer bruker du?

 4. Johanna skriver:

  Ssssnygga människa!
  Undrar vad du använder för rouge, har du ett göttigt tips? För mkt att välja bland…

  1. Viola skriver:

   Men gud TACK!!!

   Just nu använder jag en krämrouge från RMS Beauty som heter Lip2Cheek – den är SÅ BRA!!! Och gjord på kokosolja så den är helt naturlig vilken gör huden glad.

   Kram!
   Viola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.