Allmänt

De ska ju ändå av snabbt

För den ovetande har jag enorma bröst. Har alltid varit en C-kupa, men efter det börjat äta P-piller och helt enkelt varit okunnig när det kommit till storlekar. Igår när jag gick till NK’s underklädesavdelning och fick ordentlig hjälp visar det sig att jag är en 70E. Alternativt 75D. Så efter att ha provat och känt insåg jag att jag gått runt med helt fel sorts bh, och trodde inte ens det var möjligt att få sånt stöd för ryggen via en bh. Så tips, gå till någon ordentlig och låt dem ta fram måttband och kunskap. Köpte detta set, men de ska ju ändå förhoppningsvis ryka av rätt fort tycker jag.

Ett svar till “De ska ju ändå av snabbt

  1. Jannike skriver:

    Gjorde exakt samma grej. Levt länge med vad jag trodde var en C/D-kupa… Gick också till NK och fick underbar hjälp, hem hade jag två nya skönheter i F/G-kupa. Min rygg är så lycklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.