Make Up

Små tecken på vår

När jag känner mig nere (vilket tyvärr varit lite för ofta senaste tiden), så brukar jag göra små snabba enkla saker som gör det lite lättare. Milligramslättare, men ändå lättare. Efter att ha gått hela vintern med svarta naglar, så målar jag äntligen på en vårlig orange. Sån jäkla liten grej, men som ger en liten knack på axeln av hopp varje gång jag spanar in tassarna.

2 svar till “Små tecken på vår

  1. Maggie skriver:

    Helt rätt! 😀 Får man fråga vad färgen heter och vad det är för märke? Den såg nämligen perfekt ut 🙂

    1. Viola Bergström skriver:

      Det kommer ifrån Make Up Store! Men ska jag vara helt ärlig så kan jag inte rekommendera det, måste måla nästan 3 lager! Men jag köpte ett nytt från Sephora idag, så jag återkommer om det är bättre! Annars har Essie riktigt bra lack. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.