outfits

Som kyssar på själen

Päls vintage, jeans FRAME, sneakers Vans, solbrillz Ray-Ban, väska Ganni

Solens strålar är som kyssar i nacken en söndagsmorgon. Det är sant. För allt känns lite bättre och lättare när en kan ha solglasögon på nästippen, promenera till Nytorget och möta upp Fanny med en hund, dricka kaffe i solen mot en varm husvägg. Solen lämna mig aldrig. Krama mig tills jag inte kan andas mer och även om du bränt mig så kommer jag alltid vilja ha dig nära.

2 svar till “Som kyssar på själen

 1. A skriver:

  åh vad snygg outfit!! tycker så mycket om din blogg + tumblr!
  random fråga, vilken foundation + färg använder du?

  ha en fin söndags kväll <3

  1. Viola Bergström skriver:

   Åh tack vad glad jag blir!! 🙂

   Jag använder inte foundation, tycker det täcker mina fränkar och de gillar jag att visa! Men jag brukar använda concealer under ögonen och vid näsvingarna för att täcka mörka ringar och lätt rödhet. Då har jag en från Max Factor som är helt ok! Tips är att gå till typ sminkdisken på MAC och fråga om det en behöver hjälp med. Man behöver absolut inte köpa något, men de sitter på en hel del bra tips!

   kram
   Viola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.