Allmänt

Som semester bara gör

  Processed with VSCOcam with c1 preset IMG_6126 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_6203 Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_6232 Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with b5 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with x1 preset

Antibes. Vill tillbaka nu. Vakna runt tiotiden, dricka kaffe på en varm balkong med en fin vän, ta en bastmatta under armen och gå till stranden. Läsa bok och lyssna på P3 dokumentär, vinluncha, gå hem och sova en stund, locka håret och äta moules på stan, dricka för mycket vin (men alldeles lagom i Frankrike), röka cigaretter, känna livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.