Shopping

Marc by Marc Jacobs Preppy Hobo

Så här har vi den! Marc by Marc Jacobs Preppy Hobo Bag! Älskar den, men är lite osäker. Mina små krav är ju att datan ska få plats, den ska vara vardagssnygg och bara allmänt lätt att älska – vilket den är! Men jag är fortfarande lite osäker, ska jag ta nån annan väska istället? Vad tycker ni? Hit me!

5 svar till “Marc by Marc Jacobs Preppy Hobo

 1. catharina skriver:

  Jag tycker den är supersnygg, och den passar dig så bra! Men jag hade nog valt en helt i skinn 🙂

  1. viola skriver:

   svar: Den är helt i skinn! Det är bara två olika typer av skinn så dom ser olika ut. För jag ville också ha en helt i skinn. 🙂

 2. amanda skriver:

  skitsnyggg, jag döör

 3. STOCKHOLMSINNERS skriver:

  Stööört snygg! Passar dig perfekt!

 4. Ah den är riktigt snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.