outfits

Grandmother, what big teeth you have!

Såhär såg jag och Emma ut när vi sprang iväg på Halloweenfest i fredags! Jag som Rödluvan och Emma som en sago/älvprinsessa/nånting. Fy så kul vi hade! Jag hade fyllt en korg med godis, pepparkakor och äpplen. Den var tom sen, för alla gick och åt ur den – härligt med hungriga partypeople.

Idag har jag praoat hela långa dagen, därav uppdateringsbrist. Men jag har så himla roligt på min prao! Älskar det.

2 svar till “Grandmother, what big teeth you have!

 1. Emma skriver:

  Riktigt snygg variant av Rödluvan!!!
  Jag hade tänkt vara samma på fredag (då har vi Halloweenfest).
  Men jag har inte hittat någon passande cape, har du inte lust att sälja din? 🙂

  Kram Emma

  1. viola skriver:

   Hallå! Åh vad kul, jag sydde min bara jättesnabbt och enkelt för billigt IKEA-tyg, så du kan nog fixa en själv jättelätt! Tyvärr gick min sönder på en massa ställen så den slängde jag :/ hoppas att det löser sig, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.