Viola Bergström

Älskling jag är hemma nu

..hemma som en hemmafru, eller som en hemmaman det spelar ingen roll om vi kan va med varann! – Asbra låt det där alltså av Snook (såklart). Nu är jag hemma iallafall, har haft det underbart. Världens snyggaste bartendrar iallafall! Jag flirtade med en ganska mkt och han flirtade tbax också, men han var typ 25 eller nått sånt, haha. Steve (från England), skitsöt också. Han ville komma till Sverige och gifta sig med mig haha. Deras kompis Joe, också skitsnäll, fyllde år och då hade dom köpt en typ ballerinaklänning till honom som han hade på sig hela dagen haha. Träffade många många fler också, men jag pallar inte räkna upp alla. Idag så har jag packat upp, städat och typ relaxat. Jag ska bara ta det lugnt resten av dagen, titta på lite filmer och sånt.
Puss hej, :)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.