Happenings

Grekland!

Nu ar vi framme pa hotellet och atit middag och har tagit en massa drinkar. Allt ar gratis for vi har all inclusive. Resten av kvallen ska vi antingen ga ner pa stan eller ga och lagga os for vi ar jattetrotta. Planet var forsenat och pappa och jag fick inte platserna brevid varandra sa det fick vi ordna. Annars skulle jag fa sitta brevid varsta ackliga svettiga gubben, nejtack! Men allt har ordnat sig nu och vi har det bra (an sa lange). Imorgon ska vi chilla vid poolen fore lunch och efter sa blir det nog stranden. Haha, pappa ar lite `rolig` for han har druckit hela dagen p.g.a hans flygradsla. Haha han ar sa radd att han maste halla mig i handen. Flygvardinnorna har fatt ganska mkt skit ocksa, hehe. Ja, ni far val ha det sa bra sa ska jag ha det bast! XD hej da alla sotnosar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.