Viola Bergström

Jag har resefeber

Det böbblar i kroppen (säg det som om du kommer från karlstad). Jag är så himla exited för imorgon! Men ändå rätt nervös! TÄNK om jag dör! Även fast flyga är hur konstigt det än låter det bästa jag vet så är jag ändå lite skraj. Men det blir inte pappa som får hålla mig i handen utan tvärtom! Min pappa är extremt rädd för att flyga, så han försöker att supa sig full så att han inte ska bry sig, eller nått i den stilen haha. Nej men han är så himla rädd och typ ber till gud 33gånger innan planet lyfter även fast han tycker att sånt är trams. Bara han inte skämmer ut mig alldeles för mycket. Jag tycker att Arlanda är lite scary place att vara på. Tänk att jobba där, egentligen. Kul ibland kanske, men fyfan vad stressigt! Alla människor som frågar vart dom ska, om man kan hjälpa dom, och få en massa skäll för någonting man inte kan rå för. Stackars alla arlanda-people. Jag tycker att vi tar en tyst minut för dom.


Så, där gick minuten. En grej, lite privat men jag måste ändå berätta min otur. Precis dagen innan man ska åka till grekland och bada, vad händer? Jo självklaaart ska denna vecka vara lingonveckan! Visst visst, tampong funkar ju men taskigt läge tycker jag! Är det inte för typiskt?
Jag vet inte riktigt mer vad som ska skrivas här just nu, men vi hörs senare en sista gång! Pusshej <3

viola bergström :)
violas blogg äger, right?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.